συμμετοχές των παιδιών/οδηγίες

Βήμα1
Ζωγραφίστε μια θάλασσα όπως την ονειρεύεστε, φωτογραφίστε την και στείλτε την ζωγραφιά σας 
στην καμπάνια μας.
 
 Μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι δεν έχουν κλείσει το 16ο έτος.
Όλες οι ζωγραφιές θα προβληθούν από όλα τα μέσα της καμπάνιας μας και κατά την διάρκεια των βιντεοπροβολών μας στο Μηχανουργείο
της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, 19-23 Αυγούστου.
100 παιδιά θα λάβουν εντελώς δωρεάν έναν καμβά και συγκεκριμένα ακρυλικά χρώματα για να ζωγραφίσουν και να μας στείλουν πίσω ένα κύμα ή μια θάλασσα για να φτιάξουμε το παζλ από τις ζωγραφιές των παιδιών μας. 

Η καλλιτεχνική μας υπεύθυνη, Κίκα Παρδάκη, θα σας βοηθήσει με τεχνικές οδηγίες (γραπτές ή και προφορικές αν χρειαστεί). Θα παραλάβει τα έργα, θα τα επιζωγραφίσει με φωσφορίζοντα διαφανή χρώματα και θα δημιουργήσει την εγκατάσταση - παζλ της θάλασσας των παιδιών που θα παρουσιαστεί και αυτή στο κοινό στο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, 19-23 Αυγούστου.

[email επικοινωνίας: try1.trymore@gmail.com]
Θα πρέπει να στείλετε το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Στην περίπτωση που η συμμετοχή επιλεγεί για την δημιουργία του "παζλ της θάλασσας των παιδιών" θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 
 
Βήμα2
Θα λάβετε μέσω των ΕΛΤΑ, στην διεύθυνση που θα μας δώσετε, έναν φάκελο που θα περιέχει: τον καμβά, τα χρώματα και 2 πινέλα για ακρυλικά χρώματα, οδηγίες, το έντυπο συμμετοχής, πρόσκληση για τα εγκαίνια της παρουσίασης της εγκατάστασης, τον φάκελο για να ταχυδρομήσετε το τελικό έργο με προπληρωμένο τέλος.
Για να συμπεριλάβουμε το έργο στην τελική εγκατάσταση - παρουσίαση πρέπει:
α. να μας ταχυδρομήσεται μέχρι τις 10 Αυγούστου το έργο μέσα στον φάκελο που σας στείλαμε
β. μαζί με το έργο στον φάκελο πρέπει να υπάρχει υπογεγραμμένο το έντυπο συμμετοχής και το έργο στην δεξιά κάτω πλευρά να έχει την υπογραφή του δημιουργού (όνομα ή χαϊδευτικό).
γ. στην δημιουργία του έργου πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί τα χρώματα που έχετε λάβει
 Τα ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής που θα παραλάβετε μαζί με τον καμβά διαστάσεων 30 επί 40 εκατ. είναι χρώματα άριστης ποιότητας. Τα χρώματα είναι υδατοδιαλυτά, δεν περιέχουν διαλύτες ή άλλα συστατικά που θεωρούνται επιβλαβή για την υγεία ή το περιβάλλον. Έχουν πολύ καλή διάρκεια στο χρόνο, χωρίς κιτρίνισμα, με εξαιρετική κάλυψη και δυνατές αποχρώσεις. Είναι εύχρηστα και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα τόσο από αρχάριους όσο και από εξοικιομένους χρήστες!

Καλή επιτυχία!

No comments:

Post a Comment